Mijn week bij de nonnen in Vught

Eind mei 2013 heb ik een week Duits geleerd bij ‘de nonnen in Vught’ (officiële naam: Regina Coeli taleninstituut). Ik had hier al lang geleden van gehoord en was dan ook erg nieuwsgierig hoe het hier gaat. Krijg je les in een klooster? Van nonnen?

Helaas was er online vrij weinig objectieve informatie te vinden over de kwaliteit van de cursus, behalve de informatie van het instituut zelf.

In deze serie artikelen beschrijf ik wat ik daar gedaan heb, of ik er veel aan gehad heb en of ik het aan zou raden.

Nog een opmerking vooraf: Ik ben op geen enkele manier betaald of gesponsord om de artikelen te schrijven; dit zijn mijn ervaringen en bevindingen en ik noem zowel de goede als de minder goede dingen.

  1. Nonnen in Vught: het intakegesprek
  2. Nonnen in Vught: de voorbereiding
  3. Nonnen in Vught: de cursusweek in 18 bevindingen
  4. Nonnen in Vught: het eindoordeel